Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Svensk Gastronomi - En Global Succé


Foto: Madeleine Landley

Välkommen att lyssna på Carl Jan Granqvist, Britt-Marie Mattsson, Karsten Tjurfell m fl som talar om mat, makt och människor. Symposiet kommer belysa den svenska framgången inom gastronomi och den framträdande roll den kommer att få vid världsutställningen 2020.

På samma eftermiddag träffas studenter, företagare och forskare för att diskutera restaurangers roll att påverka och förändra attityder och konsumtion till en mer hållbar värld. Deltagare på eftermiddagens workshop bjuds på lunch.

Evenemanget anordnas av Gastronomiska Akademiens/Måltidsakademien i samarbete med Centrum för Turism, Göteborgs universitet.

Läs mer om Svensk Gastronomi - En Global Succé

TID: Måndagen den 16 september kl.10.15-12.00 (symposium) kl.12.00-16.00 (workshop)
PLATS: Handelshögskolan, Vasagatan 1, Göteborg
AMÄLAN: Registrera dig här senast 9 september


Seminariet är gratis och öppet för alla – sprid gärna i dina nätverk!
 

Sidansvarig: Emma Fröjd|Sidan uppdaterades: 2019-08-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?