Pris för bästa konferensbidraget

Nyhet: 2017-03-29

Eva Maria Jernsand, Centrum för turism medverkade på konferensen AIRTH2017 – Innovation in tourism and hospitality: preparing for the future med sitt bidrag: ”Innovation as a Vital Part of Place Branding” som belönades med priset som ”Best Academic Paper”.

Eva Maria själv säger: ”Jag blev väldigt förvånad och jätteglad, förstås. Jag hade inte diskuterat mitt bidrag med någon annan före konferensen så det kändes kul att få bekräftat att resonemanget funkar. Arrangörerna tyckte det var nytänkande och annorlunda”.

Konferensen anordnades av the Faculty of Tourism Studies, University of Primorska and the Alliance for Innovators and Researchers in Tourism and Hospitality (AIRTH)
den 23-25 mars i Portoroz, Slovenien.

Läs alla konferensbidrag här

AV: Emma Fröjd