CFT-medarbetare invald i The International Coastal and Marine Tourism Society

Nyhet: 2017-06-21

13-16 juni organiserade Centrum för turism konferensen International Congress on Coastal and Marine Tourism (CMT) med c:a 100 deltagare från 29 länder. Som en följd av ett lyckat arrangemang blev Andreas Skriver Hansen (Centrum för turism och Institutionen för ekonomi och samhälle) invald i ledningsgruppen för The International Coastal and Marine Tourism Society (ICMTS), organisationen som ansvarar för kongressen. ICMTS etablerades 2009 och jobbar med kust- och maritim turism på global nivå. Som en del av ledningsgruppen kommer Andreas att jobba med deras tidskrift (Tourism in Marine Environments - TIME) och kommande CMT-konferenser.

International Congress on Coastal and Marine Tourism 2017 (CMT)

The international coastal and marine tourism society (ICMTS)

Tourism in Marine Environments

AV: Emma Fröjd