26th Nordic Symposium of Tourism and Hospitality, Falun

Nyhet: 2017-10-10

8 av CFTs medarbetare deltog 4-6 Oktober vid the 26th Nordic Symposium of Tourism and Hospitality Research och presenterade nya forskningsresultat. I år organiserades konferensen i Falun av forskare vi Högskolarna i Dalarna och hade drygt 160 deltagare. Konferensen är ett ypperligt tillfälle att träffa de nordiska kontakterna i CFTs nätverk och planera framtida samarbeten. Under konferensen blev CFTs medarbetare Erik Lundberg invald i styrelsen för det nordiska forskarnätverket NORTHORS som bl.a. ansvarar för konferensen."

Länk till konferensen: http://www.du.se/tourismandhospitalityresearch

AV: